Plaagdieren

Loet Westra bestrijdt plaagdieren snel en effectief

Heeft u last van ongedierte? Wij zijn gespecialiseerd in ongediertebestrijding voor de regio Oost-Gelderland en West-Twente. Onze kracht is, dat wij een structurele oplossing kunnen bieden. Loet Westra is een zelfstandig professioneel bedrijf gespecialiseerd in het voorkomen en bestrijden van plaagdieren. Het bedrijf is EVM-gecertificeerd en in het bezit van de noodzakelijke certificaten. Wij hebben veel ervaring met houtinspecties en worden hiervoor veelvuldig ingeschakeld als expert. Daarnaast wordt de houtworm en/of boktor vakkundig bestreden met gebruik van professionele middelen en apparatuur. 

neem contact op

Knaagdieren (ratten en muizen)

Knaagdieren (muizen of ratten) in huis of in uw bedrijf is heel vervelend: muizen en ratten kunnen een ernstig gezondheidsrisico opleveren, in het bijzonder in keukens, productieruimtes, het magazijn of in speelruimten van kinderen. Een muis of rat kan ook grote schade toebrengen aan uw (bedrijfs)pand, apparatuur en meubilair door aan hout en plastic te knagen. Het geknaag aan elektrische bekabeling kan zelfs brand veroorzaken. Loet Westra helpt u met het oplossen van uw probleem en de preventie hiervan. Neem vrijlbivend contact op voor meer informatie.

Steenmarters weren

De steenmarter zorgt op steeds meer plaatsen voor overlast. Komt het u bekend voor: krabgeluiden, getrippel en krassen op zolder. Dit  wijst vaak op een steenmarter als ongenode gast, met als gevolg vuil en beschadigingen.
Geur- en geluidsoverlast veroorzaken nog de minste overlast. De aanwezigheid van een steenmarter kan samen gaan met hoge renovatie- en reparatiekosten om de veroorzaakte schade te herstellen. De steenmarter verjagen is noodzakelijk om schade te beperken en meer schade te voorkomen. Of het nu onder de motorkap van uw auto, in de schuur, het magazijn van uw bedrijf of op de zolder is, als er een steenmarter zit is geen enkele bedrading veilig voor zijn tanden. Wij hebben de ervaring en know-how om steenmarters te weren en preventief maatregelen te treffen.

Professionele wespenbestrijding

Wespen zoeken in de koude periode de warmte op. Vaak is uw huis, kantoor of bedrijf de ideale plek om te warmte op te zoeken én te overleven. Het probleem met wespen is dat als ze eenmaal binnen zijn, ze niet op vrijwillige basis weggaan. In de tijd dat ze bij u zijn, knagen ze aan alles wat los en vast zit en eten ze ook veel van wat ze tegenkomen. Wespen in uw omgeving is niet prettig, uw wilt daar snel van af. Er bestaan veel manieren om zelf van een wespenprobleem af te komen, in de praktijk mislukt dat meestal. Een professionele wespenbestrijder, zoals Loet Westra inschakelen is de beste en snelste oplossing.

Overige plaagdieren

Natuurlijk bestrijden wij ook vliegen, mieren, vlooien en kakkerlakken.